Tix.dk

Event info

Aarhus Kammermusikfestival præsenteres for andet år sammen med Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatorium hvor vi byder publikum velkommen til tre forrygende dage i kammermusikkens tegn.
I løbet af 5 spændende koncerter vil et udvalg af dansk musiklivs bedste unge musikere optræde på kryds og tværs med internationale topkunstnere.

Festivalen rundes af med en festlig koncert hvor dansen kommer i højsædet og bliver bearbejdet musikalsk i dens forskellige afskygninger.
Vi starter med livlig og forførende klezmer når vi skal høre Paul Schoenfields trio. Derefter står menuen på spritny musik da vi igen i år er stolte af at kunne præsentere en uropførelse af et værk komponeret særligt
til festivalen, denne gang af årets unge festivalkomponist Magnus Plejdrup. Denne afdeling afsluttes med Ravels La Valse for 2 klaverer.


Vi runder hele herligheden af med Dvoraks medrivende og dansante klaverkvintet nr. 2 med David Oistrakh Quartet og den franske pianist Jean-Baptiste Doulcet.

Medvirkende: David Oistrakh Quartet, Mathias Kjøller, Anna Egholm, Jean-Baptiste Doulcet, Oscar Micaelsson, Kinnon Church, Lloyd Griffin, David Munk-Nielsen.

Arrangør: Musikhuset Aarhus og Den Jyske Musikkonservatoriet.