Tix.dk

Event info

Aarhus Kammermusikfestival præsenteres for andet år sammen med Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatorium hvor vi byder publikum velkommen til tre forrygende dage i kammermusikkens tegn.
I løbet af 5 spændende koncerter vil et udvalg af dansk musiklivs bedste unge musikere optræde på kryds og tværs med internationale topkunstnere.

Rusland er et overdådigt skatkammer for enhver med interesse for klassisk musik, og i løbet af denne aften præsenteres et nøje udvalgt udsnit af landets musikalske guld. Vi starter med stemningsfuld og drømmende musik af Glazunov, efterfulgt af Rachmaninovs store og elskede sonate for cello og klaver, med den unge stjernecellist Jonathan Swensen. Derefter står det hele på Shostakovich, først med hans sjældent opførte men prægtige 2 stykker for strygeoktet, dernæst en af hans mesterlige strygekvartetter, og til sidst hans store klaverkvintet med det verdensberømte stjerneensemble David Oistrakh Quartet fra Moskva og pianisten Andrius Zlabys fra USA/Litauen.


Medvirkende: David Oistrakh Quartet, Andrius Zlabys, Mathias Kjøller, Jonathan Swensen, Anna Egholm,
Kern Westerberg, Daniel Eklund

Arrangør: Musikhuset Aarhus og Den Jyske Musikkonservatoiet.