Tix.dk

Event info

WAFANDE – SIDSTE SMIL TOUR

I år kom Wafande dog med en monumental udmelding: han stopper som udøvende artist. Han afslutter sin flotte karriere med et sidste album og en sidste tour i 2020. Dette album markerer enden på en æra og det skal selvfølgelig fejres med en kæmpe fest på de danske musikscener! Forvent et storslået farvel, som starter med en tour, der bringer Wafande forbi Musikhusets Rytmisk sal.

Wafande er efterhånden blevet et velkendt ansigt i de fleste danske hjem. Hans store gennembrud kom i 2011 med det guldcertificerede debutalbummet Du Ved Det inkl. hittet Gi’ Mig Et Smil. Sidenhen har flere hits fulgt trop: En Anden, Uartig, Django og Se Mig I dag.

Wafandes ekstraordinære karisma og smittende positivitet skinner tydeligt igennem og han efterlader et kæmpe indtryk på alle han møder. Dette blev især tydeligt i hans rolle som coach i det populære Tv-program Voice Jr. på TV2, hvor han var med i hele 6 sæsoner. Wafandes varme personlighed og store kærlighed til musikken mærkes tydeligt hver gang han rammer scenen. Igennem årene har han spillet 500+ shows, så han er uden tvivl en yderst erfaren live artist og ikke to shows er ens.

Wafande har desuden annonceret udgivelse af sit sidste album, som udkommer i
forbindelse med touren.

Arrangør: Musikhuset