Tix.dk

Salget er ikke startet
Billetpris:420 kr.
Event info

Thomas Skov er tilbage som vært på GAFFA-Prisen fejrer musikken i Musikhuset

Oplev et stærkt lineup på scenen i Store sal, når GAFFA uddeler årets musikpriser:

Hugorm, Baest, Dopha, Greta og ikke mindst britiske Arlo Parks.

Aldrig før har en fejring af musikken været så kærkommen som nu. Forvent gedigent showmanship og skarp satire, når aftenens vært Thomas Skov byder velkommen inden for i Musikhusets Store Sal

”Jeg glæder mig helt vildt til at være vært på GAFFA-Prisen igen – og til at hylde musikken og musikerne. 2020 har gjort to ting helt klare for mig: hvor meget jeg savner at komme til koncert sammen med hundredvis, ja sågar tusindvis af andre mennesker og lade mig forføre af musikken. Og så er det blevet helt tydeligt, hvor meget jeg elsker musik og har brugt det, når der er gået corona i humøret. Så er der ikke noget bedre end at sætte musik på og forsvinde væk for en stund. Musikken skal hyldes mere end nogensinde – og det gør vi til GAFFA-Prisen!”

Skov flankeres af manden med Danmarks skønneste radiostemme, flotteste skæg og bredeste musikviden, nemlig Carsten Holm, der vanen tro stiller de skarpe spørgsmål til artisterne fra vores green room på bagscenen.

Oplev årets prisfest

Vi ved endnu ikke om årets gallafest bliver digital eller med et forrygende publikum i Store sal. Skriv dig på venteliste og vær den første til at høre nyt, når billetterne går i salg eller hvor du kan tilgå prisfesten digitalt.

Tilmeld dig venteliste her.

Stem på din favorit

Når publikum ikke bliver blæst bagover af livemusikken, skal der naturligvis uddeles en lang række priser til de artister, der har klaret sig godt i 2020 på trods af coronakuller og næsten umenneskelige arbejdsforhold. GAFFA-Prisen er den eneste musikpris i Danmark, der udelukkende afgøres af læserne. Dig, der læser GAFFA. Dig, der lytter til musik hver eneste dag.
Dig, hvis mening reelt set er den eneste, der betyder noget.

Du kan afgive din stemme her - Afstemningen er gået i gang og løber indtil fredag den 12. februar klokken 18.00.