Tix.dk

Event info

The Blue Van er på vej tilbage med deres 7. udgivelse, som vil være på gaden i efteråret 2020.

Der er en rendyrket rockplade, der er på vej. Og stadig med den umiskendelige The Blue Van lyd med up-to-date produktion. Et par single forløbere har allerede haft sit liv på P6; Heavy Load og 'Chameleon'. Der varsles et nyt album, der måske er bandets bedste siden Man Up.
En legende autentisk lyd. Numre der lyder lækre og professionelle, men som samtidig har revner og krakeleringer.

Bandet er at finde på landevejen i 2020, hvor de vil præsentere de helt nye sange, men også hits som 'Silly Boy', 'Man Up' samt 'There Goes My Love', der blev verdenskendt i den første iPad-reklame i 2010, får også plads.

The Blue Van, der består af Steffen Westmark, Søren V. Christensen, Allan Villadsen og Per Jørgensen har uden tvivl - langsomt men sikkert - arbejdet sig til stor succes og anerkendelse.
Dette skyldes også, at bandet er et af Danmarks allerbedste live bands! Bandet har sagt ”Vi vil være hvor vores fans er og give dem, hvad de bedst kan lide og hvad de har brug for. Vi vil inspirere dem, ligesom de inspirerer os”. I bund og grund sætter The Blue Van deres fans først. De er grunden til, at bandet overhovedet er nået dertil, hvor de er.