Tix.dk

Event info

Lars Fløe påbegyndte videregående klaverstudier ved konservatoriet på Universidad Nacional de Bogotá, Colombia, og tog efter hjemkomst til Danmark diplomeksamen i musikledelse og hørelærepædagogik ved Det jyske Musikkonservatorium i Aarhus og senere en musiklærereksamen i klaver samt en master- og en kandidateksamen i orgel samme sted.
Han har siden 1998 været ansat som organist ved Egå Kirke og komponerer instrumentalværker og sange, inspireret af forskellige kulturers folkemusik samt af renæssancen. Særligt hans fløjteværk Elkido-Suite bliver i dag spillet over hele verden.

Siden 2015 har Lars været studerende i solistklassen på Det jyske Musikkonservatorium ved orgelprofessor Ulrik Spang-Hanssen, hvorfra han afslutter med Debutkoncert den 17. november i år i Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus, kl. 16.00.

I fjor studerede Lars 12 måneder i Paris hos orgelprofessor Éric Lebrun i repertoirespil og hos Sophie-Véronique Cauchefer-Choplin i improvisation og var samtidig ansat som organist ved Den Danske Kirke i Paris, Frederikskirken.

Til sin Debutkoncert den 17. november vil Lars spille udelukkende fransk orgelmusik af bl.a. Debussy, Vierne, Cochereau, Escaich, Lebrun og Bonnal. 

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium