Tix.dk

  • Fra 03. juni
  • Til 04. juni
  • 4 datoer
Billetpris:205 kr.
Event info

Oplev det nye onemanshow fra Mikkel Klint Thorius VANVITTIGT. Re?ekteret, relevant og befriende som altid

I en tid der bevæger sig i dobbelt tempo, og hvor du konstant må tage stilling, har Mikkel Klint Thorius valgt igen at drage ud på landets scener.

Efter Net?ix udgivelsen ’Hvid Skyld’ kan du i marts 2020 igen opleve Mikkel Klint Thorius i Musikhuset - denne gang med showet VANVITTIGT.

For mens foråret banker på gør bekymringerne også. Mikkel Klint Thorius er en ung mand med mange spørgsmål. Med showet VANVITTIGT bliver Mikkel Klint Thorius endnu engang din bedste ven i nøden.

Upassende, uventet og hylende skægt

Han siger alt det højt du ikke tør, så du slipper for selv at blive det sorte får i venne?okken, og som han selv siger det: "Hvordan opfører man sig som en 'moderne mand'? Jeg vil virkelig gerne passe ind, men der sker så mange vanvittige ting hele tiden. Jeg vil bruge humoren til at forsøge at tilføre lidt mening."

Humor kan sagtens komme fra uventet kant. Det beviser Mikkel Klint Thorius ved at vride komikken ud af emner som krænkelses- og offerkultur. Er det altid dem der råber højest, der får ret til sidst, og kan man dømme andre mennesker personligt, for noget de har gjort i deres professionelle virke?

Mikkel Klint Thorius siger selv: "Vi skal alle sammen mene noget om det hele, men helst mene det rigtige. Det er utopi, ja nærmest vanvittigt at tro, at vi alle sammen kan fremstå perfekte hele tiden."

Showet er klassisk stand-up, en ucensureret komiker og hans mikrofon. Forvent at grine ad emner du ikke troede indeholdt humor, og vær beredt på at gå derfra med lettet hjerte og fornyet kampgejst.

Så sæt en aften af til, at give slip, give los og grine af alt det der er VANVITTIGT. Det er først i 2020, så du kan godt den dag…

Varighed: 1 time og 20 minutter uden pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset