Tix.dk

Event info

Sebastian fylder 70 år og fejres med et brag af en hyldestkoncert i Musikhuset.

I anledning af den folkekære komponist og sanger Sebastians 70-års fødselsdag fejrer Danmarks Underholdningsorkester i samarbejde med Sebastians musikforlag Edition Wilhelm Hansen hans liv og karriere med et brag af en hyldestkoncert.

Foruden Danmarks Underholdningsorkester og Sebastian selv vil koncertprogrammet bestå af solisterne Kwamie Liv, Sara Grabow, Susanne Elmark og Kristian Boland, som vil fremføre og fortolke Sebastians betydningsfulde sange.

Hver solist er blevet udvalgt på baggrund af deres relation til Sebastian, og koncertens formidlingsform vil være deres fortællinger om det musikalske samarbejde samt Sebastians betydning for dem.

Samtidig bindes koncerten sammen med fortællinger fra hans mange forestillinger, også heriblandt hans datter Sara Grabow, som vil invitere ham på scenen og synge et par sange for sin far.

Om Sebastian

Sebastian begyndte sin karriere i slutningen af 1960'erne. Gennembruddet kom i 1972 med hans første dansksprogede LP Den store flugt.

Siden slutningen af 80'erne har Sebastian hovedsageligt arbejdet som musicalkomponist, bl.a. med musicals som Skatteøen, Ronja Røverdatter, Cyrano og H.C. Andersen har opnået stor succes.

Udover sit virke som komponist har han optrådt ved over 1.000 koncerter og samarbejdet med en lang række kunstnere - heriblandt Lis Sørensen og Sissel Kyrkjebø. I løbet af sin karriere har sangskriveren solgt godt 2 millioner plader.

Hans album med sangene fra Ronja Røverdatter modtog i 1992 en grammy for "Årets Danske Børneudgivelse". I 2015 medvirkede han i tv-programmet Toppen af Poppen, som fik hans popularitet til atter at stige - særligt blandt det yngre publikum.

Varighed: 1 time og 55 minutter inkl. pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset