Tix.dk

Event info

Broadways megahit af en musical skrevet af Trey Parker, Matt Stone og Robert Lopez spiller i Musikhuset Aarhus fra d. 20. november 2019.

Musicalen bliver spillet på engelsk. Det Tony-, Olivier- og Grammy-vindende show The Book of Mormon er en original Broadway-produktion med originalt cast, der aldrig tidligere er blevet præsenteret i Danmark. Musikhuset er det eneste koncerthus i Skandinavien, der har showet på programmet.

I musicalen følger vi et par mormonske drenge, der er blevet sendt på mission til Afrika, langt fra deres hjem i Salt Lake City i USA.

Skaberne af South Park

Trey Parker og Matt Stone er skaberne af TV-serien South Park, der har vundet flere Emmy-awards, og som nu er i gang med sæson 23.

Parker og Stone står også bag spillefilmene Southpark: Bigger, Longer & Uncut og Team America: World Police. Robert Lopez er medskaber på Broadway musicalen Avenue Q og har været med til at skrive sangene til Disneys Frost og Coco. Han er en ud af kun femten kunstnere, der har vundet alle fire store underholdningspriser: Emmy, Grammy, Oscar og Tony.

Siden dens verdenspremiere i marts 2011 på New Yorks Eugene O’Neill Theatre, hvor den vandt ni Tony-awards inklusive ’Bedste Musical’, er The Book of Mormonblevet opført på tre kontinenter og har vundet over 30 internationale priser.

Musicalen har slået mangeårige billetsalgsrekorder i både New York, London, Melbourne og Sydney.

The Book of Mormon bliver spillet på engelsk.

Varighed: 2 timer og 30 minutter inkl. pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset