Loading…

Tix Persondatapolitik

Generelt

Tix A/S ("Tix") stiller et system til rådighed til salg og administration af eventbilletter og relaterede produkter (herefter kaldet "Systemet" eller "Tix System"). Brugerne af systemet udgøres af Tixs Arrangører. Tixs arrangører er ansvarlige for sine egne events, og Tix agerer udelukkende teknisk leverandør af systemet. Alle spørgsmål vedrørende events og/eller arrangørens egen persondatapolitik skal stilles direkte til respektive arrangør.

Indsamling af personoplysninger

Tix indsamler personoplysninger i forbindelse med køb af billetter til events eller produkter når en person anvender Tix systemet samt når du kontakter os via email, facebook eller lignende.

Behandling af personoplysninger

Tix gemmer personoplysninger på foranledning af arrangøren og behandler disse i overensstemmelse med gældende lov. Dette indebærer at Tix beskytter de personoplysninger som findes i systemet, og at du altid har krav på at kontakte Tix for at få information om hvilke personoplysninger der findes gemt i systemet samt at få slettet dine data fra systemet. Vores politik beskriver hvordan vi behandler dine oplysninger når du bruger systemet via tix.dk eller via arrangørerns egen hjemmeside.

Forskellige arrangører er individuelt ansvarlige for deres egne events, hvilket medfører at forskellige arrangører har ansvar for dine personoplysninger afhængig af hvilket event eller produkt du køber.

Tix behandler de oplysninger som du afgiver i forbindelse med at du bruger systemet eller kontakter os og kan udgøres af navn, email, telefonnummer, adresseoplysninger, fødselsdag, IP adresse. Tix opbevarer ikke kortoplysninger ifm med betaling.

Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?

Tix A/S (CVR-nr. 38708309, Falkoner Alle 1, 2.sal, 2000 Frederiksberg) er databehandler og er ansvarlig for registrering af personoplysninger på foranledning af Arrangøren, og for at det sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvorfor behandler Tix personoplysninger?

Dine personoplysninger behandles af Tix for blandt andet at kunne:

Hvem har adgang til dine personoplysninger?

Personoplysninger behandles af Tix og af Tixs databehandlere samt Arrangøren. Udlevering af persondata til tredjepart finder ikke sted uden af der findes en gyldig og dokumenteret brug.

Tix udleverer eller sælger aldrig personoplysninger til markedsføringsformål til tredjepart.

Overgivelse af personoplysninger til en stat uden for EU eller EØS sker kun på foranledning af arrangører samt under forudsætning af de vilkår for overgivelse til trediepart som fremgår af gældende lovgivning opfyldes.

Hvor længe gemmes personoplysninger?

Tix opbevarer dine personoplysninger så længe som det er nødvendigt for at kunne gennemføre arrangement og købsaftalen.

Sikkerhed

Tix vurderer løbende tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte de personoplysninger, der behandles. Foranstaltningerne udgør et sikkerhedsniveau der er i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og er passende under hensyntagen til

Opdatering af persondatapolitik

Tix opdaterer denne Persondatapolitik løbende. Gældende version er altid den som findes tilgængelig på tix.dk

Kontakt

Tix A/S

Falkoner Alle 1, 2.sal, 2000 Frederiksberg

info@tix.dk

Denna persondatapolitik er gældende fra den 24. maj 2018.