Tix.dk

Event info

Træd uden for dig selv en stund, og lad Aarhus Symfoniorkesters himmelske sange og henførte toner rense tankekrogene og skænke dig fred og fornyet energi.

VelLyd er en koncertserie, som sætter fokus på følelsen af velvære og udsøgt musikalsk skønhed. Aarhus Symfoniorkester har fyldt koncerterne med livgivende, inderlig musik – og sat den ind i kirkens fredfyldte omgivelser. I domkirkens hvælvede rum kan du lade hverdagen fare og synke ind i musikken.

I kirkerummet kan du enten vælge almindelige siddepladser – eller opleve musikken i blødere omgivelser i et loungeområde med madrasser og sækkestole, hvorfra du kan nyde musikken i dæmpet belysning. Naturen og fuglene er et gennemgående tema i musikken, og undervejs kan du lade dig flyde hen til smukke og drømmende projektioner af fugle og andre bevingede væsner på væggene, mens James Laings overjordiske kontratenor binder koncerten sammen og indgyder trøst og varme.

Hvad enten du søger stilhed, lindring eller bare en smuk og åndfuld oplevelse kan musikken give dig fornyet sindsro. VelLyd-koncerten er en lejlighed til at samle ny energi, når musikken skaber et øjeblik uden for tiden.

Dirigent
Ben Bayl

Solist
James Laing
kontratenor

Medvirkende
Christoffer Brekne
videoprojektioner

Værker
Sange af Purcell, Dowland og Händel – samt Respighis ”Gli Ucelli” (fuglene) og Rautavaaras ”Cantus Arcticus”

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester
VelLydskoncerten er støttet af Salling Fondene og Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje