Tix.dk

  • 13. nov - Kl. 20:00
Billetpris:150 - 230 kr.
Event info

Tim Schou er kendt som den couchsurfende singer-songwriter, der opgav det normale livs holdepunkter, for at rejse verden rundt. Efter 7 lærerige og inspirerende år som musikalsk, jordomrejsende vagabond, er Tim landet i København. Med i baggagen har han sit debut album, en dokumentarfilm og nye koncerter.

2020 – et år med fart på

Tim Schou er trukket i arbejdshandskerne. Med over 150 intimkoncerter på to år, og et hav af
studiesessions, varmer den danske singer-songwriter op til et særdeles spændende 2021, med debutalbum, dokumentarfilm og endnu flere koncerter.

2020 bød på singlen ”Where You Are”, som fik en flot modtagelse og lå i top 100 på den danske airplay chart 10 uger i streg. Singlen, som blev udgivet i samarbejde med det engelske Londonlabel PIAS, fik airplay i 12 forskellige lande, og blev blandt andet featured af MTV i Tyskland. Dertil blev han inviteret i studiet hos Go’ Morgen Danmark, for at spille en akustisk udgave af singlen.

Derudover erstattede han Justin Timberlake i den danske version af Dreamworks filmen ”Trolls på verdensturné”. På Spotify har han netop rundet 15 millioner streams, og på DR’s radiokanaler er han blevet afspillet over 3200 gange.