Tix.dk

Event info

Superstarsopranen Sonya Yoncheva er blevet indvarslet som en af ??de mest roste og spændende kunstnere i sin generation.
Sonya starter sin 2020/2021 sæson på Staatsoper Unter den Linden i Berlin og er vært for en Rolex Perpetual Music Concert til støtte for musikere i den udfordrende periode med COVID-19.

Efter dette åbner superstjernesopranen koncertsæsonen for Antwerpens symfoniorkester og Würth Philharmoniker, der præsenterer arier fra Aida, Il trovatore, La Wally, Le Villi, Gianni Schicchi, Madama Butterfly, Rusalka, Manon og Carmen. I rollen som den romerske Diva Tosca synger Sonya sine første iscenesatte operaoptræden siden begyndelsen af ??den nuværende krise i tre forestillinger i Bayerische Staatsoper i München efterfulgt af en betragtning i det blændende Bad Schussenried-kloster inden for Met Stars Live in Concert serie, streamet over hele verden af ??Metropolitan Opera. Sonya afslutter året med den første af adskillige spændende nye roller, der gør hendes meget efterlengtede Wagner-debut som Elsa i en ny produktion af Lohengrin i Staatsoper Unter den Linden.

I 2021 synger hun sin første Manon Lescaut (Puccini) ved Bayerische Staatsoper og vender tilbage til titelrollen som Tosca i Wiener Staatsoper. Hun spiller efterfølgende i en betragtning med sit program Ad una Stella på Palau de les Arts i Valencia, i en Zarzuela-koncert på Teatro de la Zarzuela i Madrid og i en renæssancekoncert i Théâtre des Champs-Élysées i Paris. I sommeren 2021 vender Sonya tilbage til Arena di Verona og debuterer som titelrolle i koncertopførelser af Aida dirigeret af Riccardo Muti for at fejre de 150 år siden verdenspremieren på Verdis mesterværk. Hun bringer også sin Violetta i La traviata til Arena di Verona, spiller i Verismos sjældenhed Sibirien af ??Giordano i en ny iscenesættelse på Maggio Musicale i Firenze og vises i koncert og betragtning på Festspielhaus Baden-Baden og München Opera Festival.

Hun skulle også debutere som Rusalka og Leonora i Il trovatore i Metropolitan Opera, men virksomheden måtte annullere hele sæsonen 2020/2021 på grund af den nuværende pandemi. Sonya vender tilbage til New York i sæsonen 2021/2022 i en betragtning og som Élisabeth de Valois i en ny produktion Verdis Don Carlos på fransk.