Tix.dk

  • 25. nov - Kl. 19:30
Billetpris:250 kr.
Event info

Aarhus Jazz Orchestra og Mads Mathias mødes igen på scenen - men denne gang er det under ledelse af den anerkendte dirigent Niels Jørgen Steen. Til koncerten kan publikum opleve et repertoire bestående af Niels Jørgen Steens smukke arrangementer af udødelige klassikere spillet af nogle af Danmarks bedste jazzmusikere.

Niels Jørgen Steen og Aarhus Jazz Orchestra har overraskende nok aldrig spillet sammen før på trods af Niels Jørgen Steens historiske og ikoniske position i dansk jazz. Hans arrangementskatalog er imponerende og inspirationen hentes fra de helt store: Duke Ellington og Count Basie – sidstnævnte har han i øvrigt selv spillet med. Heldigvis kan man opleve dette musikalske møde nu, hvor publikum samtidig har fornøjelsen af en af Danmarks bedste jazz-sangere Mads Mathias, der selv henter inspiration fra vokal-jazzens sværvægtere.

Som selvlært pianist og komponist har Niels Jørgen Steen blandt andet spillet med Arnvid Meyer Orkester, der ofte havde ikoner som Ben Webster og Harry Edison med som gæstesolister, og i 70’erne og 80’erne havde han både Beatkapellet og The A-Team samtidig med, at han dirigerede DR’s Big Band – et bigband Mads Mathias i dag også gæster indimellem.

Til koncerten vil Mads Mathias krydre musikken med sin bløde vokal, en perlerække af anekdoter fortalt sammen med Niels Jørgen Steen og et brag af et showmanship. Med dette og musik af høj kvalitet er der et helt særligt musikalsk møde i vente for publikum.