Tix.dk

  • 31. okt - Kl. 20:00
Billetpris:250 kr.
Event info

Tilbage i 2018 spillede Soleima en eksklusiv og alternativ koncert på Heartland Festival, hvor hun fortolkede og fremførte sine egne sange i alternative versioner sammen med Live Strings, der består af Live Johansson på cello, Karen Johanne Pedersen på violin og Nicolai Kornerup på piano og harmonika.
Denne smukke og inderlig oplevelse skabte stor glæde hos publikum men også på scene, hvor der var en magisk energi. Derfor besluttede Soleima sig for at hun i forlængelse af sit næste album ville indspille en EP sammen med Live Strings, så man kan nyde numre fra albummet i alternative versioner, samt helt nye numre i dette format.

For at bringe hele projektet op på højeste niveau har Soleima teamet op med den respekteret højtaler fabrikant Dali, der gør det muligt at indspille og mixe EP’en med absolut højeste kvalitet. Dali sælger EP’en eksklusivt fra september i fysisk format på vinyl og cd.

Soleima bringer naturligvis også denne oplevelse ud til jer live, altså der hvor det hele startede. Hun spiller to eksklusive koncerter i Musikhuset, Aarhus og Hotel Cecil, København, hvor det også er muligt at købe EP’en på vinyl eller cd.