Tix.dk

Event info

Oplev DR's store naturserie som forrygende filmkoncert i Musikhusets Store sal.

Aarhus Symfoniorkester og Aarhus Pigekor hylder sammen med Musikhuset den danske natur i en storslået filmisk koncertbegivenhed. Billeder, lyd og musik smelter sammen i en smuk, poetisk og underholdende forening.

Vild natur og berusende livemusik

Få en unik oplevelse af den danske natur med al dens drama og skønhed med levende musik til levende billeder fra DR’s store naturserie Vilde vidunderlige Danmark, som vises på DR i foråret 2020.

Vilde vidunderlige Danmark følger dyrenes og naturens liv på tætteste hold gennem de store og små dramaer, der udspiller sig hvert øjeblik. Naturdramaet får ved denne filmkoncert en ekstra dimension fra lyden af det store, højspændte orkester. Du får muligheden for at opleve seriens spektakulære lydside helt tæt på med orkesteret og koret live på scenen i Musikhusets Store sal.

Det gælder liv eller død

Det handler om fødsel og død, parring og sult, at jage eller blive jagtet.

Vi er med i det hjerteskærende øjeblik, hvor gøgeungen skubber sine stedsøskende ud af reden for at få al maden for sig selv, mens musikken driver den hjerteskærende handling.

Vi kommer under vandet med gråsælerne og i luften med kongeørnen til lyden af pigekorets klare stemmer.

Og vi følger en flok ællingers første store spring, når de forlader deres trygge rede på en altan og bogstavelig talt hopper ud i livet – eller døden – fra fjerde sals højde.

Alt sammen i forening med levende musik fra kor og orkester – og bundet sammen af perler fra den danske sangskat, som rummer smukke og dragende naturbeskrivelser.

Musik af Peter Due, Rasmus Zwicki, Anthony Lledo fra TV-serien samt sange fra den danske sangskat.

Koncerten er produceret af DR Symfoniorkestret.