Tix.dk

  • 13. nov - Kl. 20:00
Billetpris:295 kr.
Event info

Det kan lyde kliche´fyldt at pa°sta°, at man kan kende et talent, na°r man sta°r over for det, men det er ikke desto mindre præcis den følelse, man sta°r ma°bende tilbage med, na°r man hører Nicklas Sahl live for første, anden, tredje eller tiende gang. Det unge talent har en nerve i sin vokal, som pa° smukkeste vis understreger den stærke sangskrivning, kæmpehits som ”Planets”, ”New Eyes”, ”If I Killed Your Night” og dagens spritnye single “There For You” alle kredser om.


Udefra er det ma°ske nemt at tro, at Nicklas Sahl har spillet sig hurtigt til tops. Han udgav sin debutsingle ”Hero” i 2018 og kunne samme a°r sælge sine første koncerter pa° Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus ud. En fora°sturne´ fulgte efter med samme imponerende fremmøde som resultat, ligesom han har a°bnet Bøgescenen pa° Smukfest og turneret med Alex Vargas. Siden da er det kun ga°et e´n vej.


Men for Nicklas Sahl startede rejsen langt tidligere. Allerede som firea°rig fik han en plastikguitar stukket i ha°nden, og hans instrumentale følgesvend sa° ham vokse gennem a°rene. I dag er guitaren stadig et bærende element for Nicklas Sahl, som mestrer de seks strenge med lige sa° meget talent, som han mestrer sit stemmeba°nd. Na°r Nicklas Sahl ga°r pa° scenen, er det altid med store roser til følge. Da den unge kunstner fra Hadsten sidste a°r spillede pa° en af SPOT Festivals største scener, skrev Gaffas anmelder for eksempel: ”Nok laver han smukke popmelodier, men hans attitude er næsten en rockstar værdig,” og det blev sla°et fast, at Nicklas Sahl er meget mere end din typiske forestilling om “endnu en popsanger”. Den erkendelse er ma°ske ogsa° en af grundene til, at hans hastigt stigende fanskare dukker trofast op, hver gang han tager guitaren under armen og træder ud pa° scenekanten.
Det er med andre ord ekstra gode nyheder, at Nicklas Sahl til eftera°ret igen tager sit stjernepotentiale rundt i Danmark, og besøger Musikhuset. Med sig har han sine efterha°nden sa° velkendte sange fra debutalbummet ‘Planets’, men ogsa° nye toner, som dagens singleudgivelse “There For You” blandt andet er en forsmag pa°. Lyt til singlen her, og se alle datoer pa° turne´en herunder.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause. Bemærk sluttidspunktet kan variere.