Tix.dk

Event info

Nu kommer megasuccessen Dirty Dancing The Musical tilbage til Danmark i september 2020. 

Musicalen vil folde sig ud i en ny, opdateret luksusversion, med stort veloplagt stjernecast anført af Silas Holst, Mathilde Norholt og Karina Frimodt. Musicalversionen af den ikoniske kærlighedshistorie om den unge pige Baby og danseinstruktøren Johnny Castle, blev for fem år siden én af de største puiblikums-successer nogensinde i Danmark: På rekordtid måtte musicalen nemlig melde alt udsolgt og mange tusinde måtte gå forgæves.


Der er meget at se på, også for folk der har set musicalen før, og det helt nye er, at selveste Eleanor Bergstein (forfatter og skaber af Dirty Dancing), som skrev historien over sit eget liv - der er nogle, der mener hun faktisk er baby - hun kommer over og er med til prøverne for at sikre, at koreografien bliver så tæt på originalen som overhovedet muligt, så vi kommer så tæt på Dirty Dancing-feelingen, som man overhovedet kan komme – det er hun garanten for. Det bliver dans på et meget, meget højt niveau.


Et scoop: Eleanor Bergstein vil være med til starten af vores prøver i Danmark til sommer. Hun skal – sammen med Tim Zimmermann – genskabe den originale og meget krævende koreografi, der gjorde filmen til et verdenshit. Det skal nok blive en helt fantastisk oplevelse for både dansere og publikum. Tættere på filmen kan man ikke komme, og det er ikke set før i Danmark.

Nu er det store show tilbage for fuld styrke, bare endnu flottere og med landets allerbedste dansere, sangere og skuespillere på scenen. Så hvis man er til Dirty Dancing i luksusklassen, så kan man godt begynde at glæde sig - det gør skuespillerne.

Dirty Dancing The Musical er den hurtigst sælgende musical i Danmark nogensinde.  Over 240.000 så Dirty Dancing The Musical i Danmark i 2015/16.

Arrangør: Musikhuset Aarhus