Tix.dk

Event info

Kira Skov har siden hun debuterede på den danske musikscene med Kira and The Kindred Spirits i 2002, etableret sig som en anerkendt artist med mange facetter i evig bevægelse med skiftende stemninger og lydlandskaber. 


Den stærke, sjælfulde og intense vokal har høstet mange roser og en sand stjerneregn fra et stort set samlet anmelderkorps bl.a. i forbindelse med hendes succesfulde hyldest til Billie Holiday (2011).
Senest har hun modtaget 5 og 6-stjernede anmeldelser for udgivelsen og koncerter i forbindelse med albummet “In the Beginning” (2017). Samme år modtog hun to DMA jazz priser som hhv. årets komponist og årets vokal udgivelse, samt en “Steppeulv” for årets komponist. I år kom hendes meget roste album “The Echo of You” dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen, som ligeledes høstede 5 og 6-stjernede anmeldelser i samtlige medier både i og uden for Danmark. 

Denne sommer kan hun opleves i en unik konstellation i Musikhuset sammen med nogle af Danmarks mest prominente jazzmusikere: Nikolaj Hess på klaver, bassist Peter Vuust og Jakob Høyer på trommer.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Varighed: Ca. 2 t. Bemærk, sluttidspunktet kan variere.