Tix.dk

Event info

Mathilde Falch & Band Livealbum & tour 2019

I marts 2019 inviterede Mathilde Falch en lille skare af sit trofaste publikum til en intimkoncert med sit band i The Village Recording. Koncerten blev optaget og filmet og udkommer i sin fulde længde i den 20. juni 2019.

Publikum blev overrasket med under liveoptagelsen med gæsteoptræden fra Søren Huss. Søren har skrevet et vers og synger med på “Tiden”. Udover at synge med, hentede Søren sit “flygelhorn” i bagagerummet på sin bil og spillede en solo på “Tiden”. Denne idé opstod spontant under lydprøven.

Livealbummet markerer samtidig Mathilde Falchs 10 års jubilæum som udgivende og turnerende musiker.

Mathilde Falch i de sidste 10 år opbygget sin karriere ved at spille alle steder, hvor hun har kunnet komme til det.

Som 18-årig oprettede Mathilde Falch sit eget lille pladeselskab “Just For The Record” hvor hun selv har udgivet al sin musik fra. Mathilde Falch har på gammeldags facon bygget en karriere op ude på spillestederne ved at tournere landevejen tynde. Mathilde har det mest trofaste publikum der igennem årene gradvist har vokset sig større. Livealbummet er en hyldest til publikum og til livescenen. “Jeg elsker selv at gå til koncert, og når alting fungerer godt, kan det være en magisk oplevelse mellem publikum og de optrædende på scenen. Så jeg har supermeget respekt for, når folk kommer ud og deltager i koncerterne.” - udtaler Mathilde Falch.

Sangene til albummet er blevet udvalgt af Mathildes fans:

"Mine facebookfølgere har valgt de sange ud, som skulle med fra de fire albums, jeg tidligere har udgivet. Min stil og mine færdigheder har igennem årene udviklet sig, og jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg godt kan lide - med livealbummet kan jeg opdatere de sange, som jeg og mit publikum er gladest for - med min nuværende band-lyd".

 

Fire studiealbums, livealbum på vej og en af landets flittigeste turnerende.

Mathilde Falchs fire albums har været yderst anmelderroste og det seneste album “Som Børn På Ny” høstede også 5-stjernede anmeldelser.

Dagbladet Information skrev blandt andet nedenstående om “Som Børn På Ny” i Klaus Lynggards anmeldelse af albummet:

"Mathilde Falch konfronterer skånselsløst sine dæmoner på modigt og nødvendigt udspil. Som modvægt til tjald og faldera er Mathilde Falch en nødvendighed, som rapporterer fra de ødelagte steder i sindet, de fleste af os har besøgt og så udmærket kender, men som vi ofte bagatelliserer eller fejer ind under det famøse gulvtæppe for ikke at ødelægge den gode stemning."

 

Mathilde Falch har siden 2009 turneret landet rundt både som solist, duo, trio og med sit faste band bestående af:

Adam Winberg, trommer       Christian Ki, Guitar (og producer af Mathilde to seneste album)   Charlotte Schultz, Keyboard og kor. Jeppe Skovbakke, Bas.

 

Varighed: 2 t. og 45 min. inkl. pause. Bemærk at sluttidspuntet kan variere.

Arrangør: Musikhuset