Tix.dk

Event info

Tilbage i februar 2017 samlede en række af landets bedste solister og musikere sig om en hyldest til legendariske Leonard Cohen, der var død kort forinden.

Det blev en smuk aften, hvor alt virkelig gik op i en højere enhed – og siden har holdet spillet få udvalgte koncerter rundt i landet for at hylde den store Mester en sidste gang med en række respektfulde fortolkninger af hans smukkeste sange.

Efterspørgslen har været stor med udsolgte huse hele vejen – og på utallige opfordringer tager holdet nu en sidste tour rundt til en lille håndfuld af landets smukkeste Musik- og Kulturhuse. D. 8. januar lægger de vejen forbi Musikhuset Aarhus.

Tæt på at gå galt for Cohen

Ironisk nok var det hele tæt på at gå i vasken for mere end 50 år siden, hvor Cohen endelig debuterede som sanger. Hans mentor sangerinden Judy Collins havde netop indspillet hans sang Suzanne, og nu lokket Cohen til selv at synge den ved et velgørenhedsshow.

Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: ”I’m afraid I cannot do this”, hvorefter han forlod scenen. Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elskede verden over.

Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog

Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til Mesteren.

Solister:

Steen Jørgensen

Bjørn Fjæstad

Claus Hempler

Mike Andersen

Signe Svendsen

Sara Indrio

Bandet:

Palle Hjorth - Keyboards

Lars Skjærbæk – Guitar, kor

Mads Andersen – Trommer

Troels Skjærbæk – Bas, kor

Varighed: 2 timer og 25 minutter

Arrangør: Musikhuset